Erkend Leerbedrijf

Stages & Leerwerkplekken

Tijdens een stage bij AZOMA ervaar je hoe het is om mensen met een LVB te ondersteunen in hun dagelijks leven. Je krijgt volop de ruimte om ideeën in te brengen en hiermee aan de slag te gaan.

Stages
AZOMA is een erkend leerbedrijf en biedt stages en leerwerkplekken aan studenten die een relevante opleiding volgen op mbo- of hbo-niveau (SPH, MWD). Ook kunnen studenten Psychologie en Orthopedagogiek aan de universiteit bij ons terecht voor een stage als gedragskundige of werkervaringsplek.

Ambulant begeleider in opleiding

Als je een BBL-opleiding of een duale hbo-opleiding volgt, kun je als ambulant begeleider in opleiding aan de slag bij AZOMA. Je combineert werken en leren en krijgt de mogelijkheid je kennis direct toe te passen in de praktijk. Pas je bij AZOMA? En past AZOMA bij jou? Het komt regelmatig voor dat studenten doorstromen naar een baan binnen AZOMA.

Doelen realiseren

In overleg met jou en je (stage)begeleider geven we vorm en inhoud aan je stage of leerwerkplek. We stimuleren je over dingen na te denken en zelf oplossingen te vinden. We horen graag wat jij wilt leren. En hoe wij je de handvatten kunnen bieden om je doelen te behalen.

Solliciteren

Wil je stagelopen of aan de slag als ambulant begeleider in opleiding? Neem contact met ons op. Of stuur een open sollicitatie voorzien van motivatie en cv naar info@zorgopmaatamsterdam.nl.

AZOMA

AZOMA is een interculturele zorginstelling voor jeugdigen en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB)

       Zorg Thuis NL

Kwaliteit ISO 9001

Erkend Leerbedrijf